Wij zijn er om jou te helpen goed in je vel te zitten. Wat je ook meemaakt of meegemaakt hebt, wij willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn.

Wij geloven in ontwikkeling; jij kunt beter worden in de dingen die je doet. Wij geloven dat verschillen versterken: je hoeft niet hetzelfde te kunnen en zijn als een ander, blijf bij je unieke zelf. Wij geloven in de kracht van zelf-inzicht: het start met wat jij wil en graag doet.

We luisteren naar wat je te zeggen hebt: we willen jou begrijpen. We stellen je vragen zonder waarde-oordeel: we willen je aan het denken zetten. We doen oefeningen: we willen je ontwikkelen.

Zodat jij je ontwikkelt, goed in je vel zit en jouw dromen najaagt.

QCKZ7662.JPG

Hoe wij jou helpen

Coaching

Tijdens onze workshops en gesprekken wordt steeds vaker de vraag gesteld of wij ook beschikbaar zijn voor 1-op 1 coaching.

 

Tijdens onze coaching werken wij met een groot spectrum aan oefeningen het proces zo concreet mogelijk voor jou te maken. Zodoende ervaar je hopelijk naast de progressie ook inzicht in de manier waarop jij de uitdagingen van de toekomst aan kan. 

 

De tarieven starten vanaf 75,- per uur. 

Lezingen & workshops

Tijdens onze lezingen en workshops kunnen wij op diverse niveaus van jullie organisatie aanhaken. Zo kunnen wij adviseren in het opstellen van visiedocumenten en bijbehorende beleidsdocument, de vertaling maken van jullie visie naar een concrete vertaling en uitvoering op de werkvloer of het speelveld en/of met de uitvoerende werknemers/trainer aan de slag gaan om hen te inspireren en te laten ontwikkelen. 

Uiteraard wordt de duur, vorm en inhoud met jullie afgestemd. En combinatie met boekverkoop mogelijk!

Contact

Wil jij de beste versie worden van jezelf en ben je op zoek naar begeleiding of inspiratie? Kun je bijvoorbeeld hulp gebruiken in plannen, omgaan met stress of je zelfvertrouwen? Wil je jouw team beter leren samenwerken, communiceren of aanspreken op elkaars gedrag? Of wil je jouw organisatie inspireren met een boeiende presentatie over talentontwikkeling of het creëren van een prestatiecultuur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.